Glafuri:

Glafurile sunt realizate din materiale estetice și durabile, fiind prevăzute cu o gamă completă de elemente (capace de protecție, folii fonoprotectoare etc.). Datorită suprafețelor laminate exterioare, sunt rezistente la umezeală, temperaturi înalte, zgârieturi și sunt uțor de întreținut.
Estetic și funcțional. Glafurile interioare și exterioare nu conferă doar un aspect vizual plăcut. Principala lor funcționalitate este evitarea degradării peretelui în timp.

Glafurile de interior au atât un rol estetic, dând o notă aparte tâmplăriei, cât și funcțional, de protecție a peretelui. Disponibile într-o gamă variată de lățimi (150 mm – 300 mm) și de culori, acestea se pot integra în orice tip de cameră, punând în valoare finisajele și design-ul interior. Culori disponibile pentru glafuri de interior: alb, stejar auriu, nuc, moreiche, mahon.

Glafurile de exterior au ca rol principal prevenirea infiltrațiilor de apa în interiorul peretelui. Supuse intemperiilor și radiațiilor solare directe, glafurile sunt realizate din aluminiu și au lățimi cuprinse între 150 mm și 300 mm.

Accesorii Glafuri
Glafuri
Glafuri

Culorile disponibile sunt alb, gri antracit, mahon, mooreiche, nuc, stejar auriu. Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei impotriva inghetului, a patrunderii apei si a murdariei.

Sunteți interesat de acest produs?

Contactați-ne acum, iar unul dintre operatorii noștri, va prelua apelul imediat!

Glafuri Plase insecte